tisdag 24 juni 2008

Nu har det hänt en massa i valplådan!

.

Tiden bara rann iväg med en massa att tänka på, så bilderna som togs för en vecka sen kändes inte direkt aktuella att lägga ut här. Valparna har hunnit bli nästan fyra veckor gamla och har växt och utvecklats och springer nu omkring i rummet och slafsar i sej valpfoder med lite köttfärs i med god aptit. Dom är fullständigt ljuvliga men Flinga börjar tycka att dom är lite jobbiga och ger dom helst mat stående, vilket jag iofs fullständigt förstår!
Min goda vän, och förhoppningsvis blivande ägare till en av grabbarna, Monica har varit här ett par dagar och hjälpte mej att få till en rad huvudstudier på de små huliganerna i vardande. I varierande kvalitet som vanligt men man ser nog lite hur dom ser ut i alla fall.
Fler bilder finns i lite olika vardagssituationer(hur mycket vardag det nu är när man håller på och upptäcker världen!) och dom kommer jag förhoppningsvis lägga ut någon av de närmaste dagarna.




Bill





Lillkillen





Bull





Lill-Flinga





Proppen





Luna





Vitnos





Strimma




3 kommentarer:

Christel sa...

Åh, vilka underbara gosisar... blev kär i Proppen :)

Anonym sa...

Naw vad dom är söta, man blir ju så sugen på den till.. ;P

Anonym sa...

Ja, nu börjar vi verkligen längta efter att få träffa vår lillasyster...men så många söta flickor...undrar vem som blir Kajsa.

Molly