fredag 8 augusti 2008

Müsli, 10 veckor

.

När vi tog bild på Lilja så skulle vi självklart ta på Müsli också. Här är resultatet. Tror bilden säjer mer om hennes temperament än om hennes utseende! JAG HAR INTE TID!!!!
Det här var en av ca tio liknande bilder.


8 kommentarer:

Ann sa...

Ha ha den damen har bestämda åsikter...

Jansson sa...

Heja syrran !! Nu kanske folk kan fatta hur kul det inte är att stå på ett bord så vi slipper i fortsättningen :-)

kajsa sa...

Hallå Müsli!
Blev Du upplurad, eller? Själv skulle jag aldrig ens komma på tanken att låta någon lyfta upp mig på bordet ens. Matte, som nästan är certifierad "hundpåborduppställare", är mycket besviken över att hon inte kan skicka en 10-veckors-uppställningsbild på mig till gammelmatte. Det får bli "actionbilder" istället. Om hon lyckas knäppa innan jag försvinner ur bild......haha!

Kram från Kajsa

Anonym sa...

Konstigt att människorna inte fattar att när benen är så fulla med spring har man inte tid att stå på ett bord.... Jag stod ju still för min nys matte var där så man fick ju offra sig för den goda sakens skull....

Anonym sa...

*nya matte ska det ju vara*

Marie sa...

Hmm, är det inte snart dags för lite nya bilder på Janne & Flinga barnen? Hur ser de ut nu undrar farmor Mumma

Anonym sa...

Hej syskon/en. Luna inflikar med ett " jag förstår precis". Hoppas att vi kan ses på en valpträff - vore kul! Nog för att vi börjar bli stora och har spring i benen, men det hade varit kul att träffa alla igen och se hur vi utvecklats!

Hälsningar Luna med sin 2-benta familj

Anonym sa...

10 veckor!
Vi är ju snart 8 månader! Och så där liten är i alla fall inte jag. På veterinärvågen vägde jag 12kg förra veckan och jag har ätit av Mollys vuxenfoder länge nu.

Kram till gammelmatte, syrran och alla andra släktingar

Kajsa